Personvern i Innholdsverkstedet
Innholdsverkstedet er et internt arbeidsrom for Veniro og Big Fish. Inviterte medarbeidere bruker det til å samle ideer, behandle bilder og skrive og godkjenne innlegg.
Opplysninger i arbeidsrommet
Vi lagrer e-postadresse, visningsnavn, eventuelt profilbilde, rolle og tilgangsstatus. Ideer, bilder, manuelle persontagger, tekstutkast, kommentarer, skriveregler og referanser lagres sammen med hvem som opprettet eller endret dem. Registrert publisering og bidrag brukes til oversikter i arbeidsrommet.
Medarbeidere har tilgang etter rollen sin. Å fjerne en medarbeiders tilgang deaktiverer medlemskapet, men sletter ikke automatisk innholdet eller bidragshistorikken.
Tilkobling til Facebook og Instagram
Når en administrator kobler til Meta, mottar vi listen over Facebook-sider vedkommende gir tilgang til, tilknyttede profesjonelle Instagram-kontoer og tillatelsene Meta har innvilget. Vi bruker konto-ID, kontonavn og tilgangsstatus for å la administratoren velge riktig konto til hver kanal.
Tilgangstokens lagres kryptert på serveren. Passordet ditt til Facebook eller Instagram lagres ikke i Innholdsverkstedet. Midlertidige kontovalg utløper etter 30 minutter. Tilkoblingen ber om tilgang til sider og publisering, ikke private meldinger eller annonsekontoer.
Kontotilkobling publiserer ingen innlegg i seg selv. Direkte publisering og automatisk innhenting av statistikk er ennå ikke aktivert.
Tjenester som behandler data
- Vercel kjører nettstedet og serverfunksjonene.
- Supabase håndterer innlogging, database og bildelagring.
- Resend sender engangskoder til e-postadressen som brukes ved innlogging.
- OpenAI behandler teksten og bildene som inngår i AI-oppdrag. Dette omfatter også automatisk bildebeskrivelse ved opplasting og analyse av referanser ved lagring.
- Meta behandler innlogging og samtykke når en administrator kobler til Facebook og Instagram.
Opplysninger fra tilknyttede sosiale kontoer brukes til kontotilkoblingen. Tilgangstokens sendes ikke til AI-tjenesten.
Lagring, tilgang og sletting
Innhold og historikk blir liggende i arbeidsrommet til de fjernes. Enkelte funksjoner arkiverer innhold eller deaktiverer tilgang i stedet for å slette det. Administratoren kan hjelpe med innsyn, retting og en konkret forespørsel om sletting. Eventuelle sikkerhetskopier håndteres separat fra den aktive databasen.
Se hvordan du kobler fra en sosial konto eller ber om sletting. For spørsmål om opplysninger i dette interne arbeidsrommet, kontakt administratoren din hos Veniro eller Big Fish. Du kan også bruke kontaktinformasjonen på veniro.no.
Sist oppdatert 3. oktober 2026.